Conflict oplossen met mediation of Leugendetectortest laten doen ?

Conflictoplossing door conflictmanagement, mediation of leugendetectie

Arbeidsconflict of een zakelijk conflict oplossen met mediation of een echtscheiding van A t/m Scheiden regelen? Het gaat altijd over communicatie tussen mensen en het herstellen van het vertrouwen om tot goede oplossingen te komen. De professionele mediators, advocaten, financieel scheidingsadviseurs en leugendetector specialisten van het Nederlands Conflictinstituut zijn hoog opgeleid en zéér ervaren. Wij werken altijd in teamverband, zodat je er op kunt vertrouwen dat de juiste conflictexpert, mediator, financieel expert of juridisch adviseur beschikbaar is als dat nodig is bij jouw vraag of conflictoplossing.

Ervaren mediator of conflictpsycholoog kan jouw conflictoplossing helpen vinden

Met mediation sta je zelf aan het roer, maar met de ondersteuning van een expert, in plaats van dat advocaten de situatie escaleren of opblazen. Want jij hebt toch ook liever een conflictoplossing die sneller is,  goedkoper is en in de praktijk écht zal werken, dan een uitspraak van een rechter waarin niemand 100% gelijk heeft gekregen?

Wat te doen met wantrouwen bij conflict? 

Als het ongeloof over een conflictsituatie écht te groot is kun je een leugendetectortest laten doen. Dan zoeken we eerst uit wat de werkelijkheid achter het conflict is voordat we de communicatie daarover gaan herstellen en samen op zoek gaan naar oplossingen. Want gaat je partner wel vreemd? Heeft je werknemer écht gestolen? Of, is jouw zakelijk dispuut wel daadwerkelijk het probleem? Door een leugendetectortest te laten doen weet je tenminste waarover jullie het moeten gaan hebben, en onze mediators kunnen je daarbij helpen.

   Conflictoplossing
Professionele Mediaton bij Arbeidsconflict

Zeer goede mediation bij arbeidsconflicten en zakelijke conflicten voorkomt véél kosten en ellende. Een ervaren mediator die weet wat het is om manager of HRM verantwoordelijke te zijn maakt dan hét verschil. Wij hebben voor veel bedrijven een oplossing mogen bieden bij arbeidsconflicten of zakelijke meningsverschillen, door organisatiepsychologische kennis en management ervaring te combineren. Praten over gevoel is fijn maar snelle en daadwerkelijk oplossingen zijn beter, toch?

Mediator arbeidsconflict voor mediation zieke werknemer

Vaak is een ziekmelding het gevolg van een arbeidsconflict of burn-out.  Door te spreken over een re integratietraject voelt de medewerker de druk oplopen. De ziekmelding is namelijk vaak het gevolg van een arbeidsconflict en wanneer dat niet is weggenomen, zal de re-integratie bij een zieke werknemer niet zomaar slagen en het arbeidsconflict vaak doen oplopen, totdat alleen nog over exit-mediation  of ontslag na mediation gesproken kan worden.

Medewerker dreigt met ziekmelden

Vaak is dit een manier om  aandacht te vragen voor de positie waarin de zieke medewerker denkt vast te zitten en om zo de machtsbalans bij een arbeidsconflict te herstellen.  De 'baas' moet nu wel luisteren, toch? Professionele mediation is dan nodig om de gemoederen tot bedaren te brengen  en weer om te buigen tot een constructief en open gesprek om het conflict oplossen mogelijk te maken.

Arbeidsconflict - 1e advies is gratis

Je wilt natuurlijk weten of mediation bij een arbeidsconflict wel iets voor jou of je organisatie is en kan helpen wanneer een medewerker dreigt met ziekmelden of al heeft gedaan. We luisteren dan even goed naar je verhaal over de omstandigheden van de ziekmelding van je medewerker en het conflict met de leidinggevende of collega. Vaak kunnen we al met eerste adviezen een oplossing bij het conflict in gang zetten.

Conflict oplossen met mediation of team begeleiding

We analyseren de situatie en stellen de benodigde interventies voor, zoals: conflictadvies en mediation, of communicatie training en coaching, maar zelfs leugendetector onderzoek als dat het wantrouwen kan wegnemen of  bevestigen. 

Deze aanpak is uniek en  heeft ertoe geleid dat wij ook buiten Nederland worden gevraagd om problemen op te lossen. Of je kiest voor leugendetectortesten bij een arbeidsconflict, of gewoon de beste mediator bij jouw mediation wilt inzetten is natuurlijk geheel aan jou.

Leugendetectortest laten doen

Vanaf € 349,- kun je met een basistest al goed zien of er iets aan de hand is. Dat kunnen problemen zijn zoals diefstal, fraude of sexuele intimidatie. Maar ook persoonlijke problemen zoals relatieproblemen door vreemdgaan en ontrouw.

Maar ook voor een HR professional, manager, directeur of ambtelijke organisatie, is het uiterst belangrijk om te weten waar het verschil tussen waarheid en werkelijkheid ligt voordat drastische maatregelen worden ingezet op basis van een vermoeden. Voorkom miskleunen door een leugendetectortest aan te beiden.  

Mediation  kan vervolgens tot inzicht en begrip leiden, waardoor een ontslag of overplaatsing kan worden opgezet. Maar soms blijft een beschuldiging te groot om zomaar overheen te stappen en kunnen we ondersteunen bij een exit mediation.

Leugendetectortest laten doen of integriteitstest laten doen, geeft antwoorden

Een goede integriteitstest of leugendetectortest kan snel een zeer betrouwbare uitkomst bieden in bijvoorbeeld een sollicitatieprocedure, bij diefstal, fraude, sexuele intimidatie of vreemdgaan in een relatie.

Maar ook als er op de werkvloer wordt gepest. 

Pesten is een serieus signaal dat er iets mis is binnen uw organisatie. 

Maar wie doet het? Vaak is er veel tijd en geld geïnvesteerd in een arbeidsrelatie en zien wij die door onnodige juridische escalatie verloren gaan in ontslag.

De hoe trouw is je partner test

Is je partner vreemdgegaan of vertrouw je elkaar niet meer? Wij hebben de enige echte leugendetectortest die de waarheid bovenbrengt. Zo weet je of je partner liegt of dat je hulp nodig hebt om  je relatie te redden  door een mediator of relatietherapeut

Conflictoplossing door leugendetectortest

Als door een leugendetectortest te laten doen de werkelijkheid in beeld is gekomen kan er gewerkt worden aan conflictoplossingen, aan het herstel van vertrouwen of aan het verwijderen van het probleem door echtscheiding , aangifte of bijvoorbeeld ontslag van werknemer. Maar dan wel op feiten gebaseerd in plaats van op wie het grootste advocatenbudget heeft. 

Polygraaftest of Leugendetectortest laten doen 

Neem voor verdere inlichtingen, of een afspraak contact met ons op. 

Behoefte aan een sterke en ervaren mediator, conflictmanager of leugendetectortest?

Neem dan contact met ons op. 

Of bel direct naar 0031 (0) 85 0607801


Drie niveaus van betrokkenheid bij conflict coaching, mediation en conflictmanagement:

Meekijken in de conflictoplossing

In deze fase kijken wij als jouw persoonlijke conflictcoach mee over je schouder. Met respect voor de keuzes die je maakt voorzien wij je van feedback en advies bij het hanteren van het zakelijke conflict of arbeidsconflict en de conflictstijl die je daarbij gebruikt. Als jouw persoonlijke conflictcoach zijn wij voor anderen buiten beeld. Jij maakt met onze hulp de conflictanalyse en treft zelf je maatregelen.

Meedenken in de conflictoplossing

In deze fase werken wij nauw met je samen in het hanteren van conflict. Wij brengen actief onze expertise in, helpen je met het conflictmanagement en het bepalen van de conflictstrategie. We maken een analyse van de situatie en bespreken de Do's en Dont's om verder te komen. Ook kunnen wij een onderzoek doen naar personen of fraude. Wij leveren de expertisejij blijft het gezicht, jij staat aan het roer.

Meedoen in de conflictoplossing

In deze fase komen wij na degelijke voorgesprekken in beeld. Bijvoorbeeld als conflictbemiddelaar of mediator bij arbeidsconflicten, zakelijke conflicten of reorganisatie. Dat kan ook als coach of begeleider van medewerkers in moeilijke privéomstandigheden zijn, zoals een scheiding, schulden of bij de hantering van psychosociale problemen. Ons team heeft een breed expertise netwerk om in elke situatie een oplossingsrichting te kunnen vinden.

Meedoen bestaat ook uit het geven van trainingen en het coachen van mensen in conflictomstandigheden en hoe daarmee om te gaan. Hierdoor zullen zij effectiever presteren. Je kunt hierbij denken aan klassieke vormen van  coaching, maar ook aan stress- en agressie regulering of conflictvaardigheid.

Meedoen in de aanvang en exit fase

Bij aanvang van een arbeidsrelatie kunnen we je ondersteunen met een zeer kwalitatief integriteitsonderzoek. in de werving- en selectie fase voorkom je problemen omdat je weet wie er bij je komt werken en waarom en of dat verhaal ook écht klopt. 

Tijdens de arbeidsrelatie doen  we onderzoek bij problemen. Met recherche diensten bij diefstal of fraude, seksuele intimidatie of onbegrepen ziekteverzuim. Dit kan zelfs met een leugendetectortest zodat een medewerker de kans krijgt om zich vrij te pleiten, voordat daadwerkelijk aangifte wordt gedaan.