Workshop leugendetectie

De leugendetectie workshop is voor bedrijven en groepen die een leuke dynamische workshop over leugendetectie willen, maar óók iets willen leren. De workshop leugendetectie wordt gegeven door een échte leugendetector specialist die breed uit kan vertellen over hoe mensen je in de maling nemen op onschuldige maar ook serieus schadelijke manieren.

Met de workshop leugendetectie verras je jouw relaties of personeel. Samen lachen over de serieuze gevolgen van liegen

Op de zaak, een netwerkbijeenkomst of op een beurs vertelt iemand je een verhaal. Een collega of werknemer beweert iets of je klant heeft weer een 'goede reden' om de factuur niet op tijd te betalen. Waar of niet waar? Je kunt leren om te zien, te horen of te lezen wat de werkelijkheid is.

Komt een sollicitant bij je werken of je data plunderen? Gaan je vertegenwoordigers hun targets halen? Komt een project écht op tijd klaar? Is een medewerker écht ziek of waren de vakantiedagen ergens anders voor bestemd?

Laat je niet langer voorliegen en leer in de workshop meerdere technieken die je meteen kunt toepassen!

En al je wilt kan een live demonstratie worden gegeven met een echte leugendetector

De workshop Leugendetectie in de praktijk met leugendetector demo

De workshop leugendetectie geeft je een interactieve kennismaking verschillende vormen van waarheidsvinding die je na de workshop ook meteen in de praktijk kunt gaan toepassen. Je zal na de workshop beter gaan opletten op wat iemand écht bedoelt door een aantal eenvoudige leugendetectie vaardigheden toe te passen. Vrienden, familie collega's en zakenrelaties proberen je met woorden te verleiden, maar geven zich bloot door lichaamstaal en laten ongemerkt de waarheid achter in e-mails en brieven.

Iedereen liegt, maar niemand wil worden voorgelogen

Toch wil je de juiste beslissingen nemen, omdat je verantwoordelijkheid draagt voor de beslissing. Dan kun je maar beter de juiste keuzes maken, toch? Leer dus beter luisteren, beter observeren en beter lezen. Laat de workshop Leugendetectie daarbij een eerst aanzet voor jou en je relaties of collega's zijn.

Je collega meldt zich ziek, maar wat is er echt aan de hand? Een inkoper zegt dat je de opdracht kunt krijgen als je 20% korting geeft. Maar, is dit zo of geef je nu onnodig korting op een opdracht die je toch al zou krijgen? En als je zelf iets koopt, was de mededeling dat 'dit echt de laagste prijs was waar, of kon er nog iets af?

Intergriteit en Compliance zijn te belangrijk om niets van de waarheid te weten

Als accountant bespreek je de cijfers met je klant, maar is je klant volledig transparant geweest? Je gaat namelijk wel je handtekening onder de stukken zetten.

Als HR manager spreek je een sollicitant. De CV ziet er prachtig uit, maar hoe integer is deze persoon? De CV gaat over het verleden, maar wat zijn de werkelijke motieven achter de uitspraak: “Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging?” Is de uitdaging je klantenbestand te stelen of andere informatie door bedrijfsspionage te verkrijgen? Dan kun je maar beter scherper kunnen observeren en luisteren, toch?

Als inkoper ga je bindende verplichtingen aan met grote gevolgen voor je organisatie, maar is het verkoopverhaal ook wat je in de praktijk gaat krijgen? Of zijn er straks ineens 'extra kosten' voordat men verder kan?


Zélfs in deze workshop leugendetectie leer je al leugens ontdekken

De workshop geeft een proeverij over verschillende aspecten van liegen en leugens waarnemen. We doen dat aan de hand van theoretische uitleg door de leugendetectie expert, maar ook met sprekende voorbeelden en filmpjes . Zo af en toe zullen de deelnemers ook zelf even iets proberen en dat is dan vaak lachen geblazen!

Onderwerpen in de workshop leugendetectie:

  • Wat is liegen eigenlijk?

  • Wat zegt de wetenschap over liegen en leugendetectie?

  • Hoe proberen mensen je te misleiden met hun voorkomen zoals kleding?

  • Hoe ontmasker je de leugenaar als die je probeert te misleiden met woorden?

  • Hoe ontmasker je de leugenaar als die je probeert te misleiden met lichaamstaal?

  • Hoe ontmasker je de leugenaar als die je probeert te misleiden met geschreven tekst?

  • Hoe ontmasker je de leugenaar met een leugendetector?

De deelnemers aan de workshop leugendetectie worden uitgenodigd anders te gaan waarnemen aan de hand van de disciplines: non-verbale communicatie, micro-expressies, leugendetectie in geschrift en leugendetectie in de stem. Met leuke voorbeelden leer je op interactieve wijze kennismaken met de voordelen van waarheidsvinding door Leugendetectie.
Leuke Workshop leugendetectie als onderbreking op jouw congres?


Boek nu dé workshop leugendetectie voor jouw organisatie

De duur en diepgang van de workshop leugendetectie wordt altijd vooraf met je afgestemd. De workshop kunnen we namelijk laten aansluiten bij een thema dat binnen je organisatie speelt, om zo collega's extra alert te laten worden op waarom je in jouw organisatie iets op de kaart wilt zetten.

De workshop kan vanaf een uurtje 'infotainment' op een personeelsbijeenkomst of samenkomst van een vereniging, tot diepgaand worden georganiseerd voor bijvoorbeeld HR professionals, recruiters, management teams e.d. We maken er dan samen meer een training van die mensen helpt om te herkennen wat er nu écht gebeurd in een organisatie en waar risico's liggen als het gaat om bijvoorbeeld de compliance.

Workshop leugendetectie voor grote zalen of intieme bijeenkomsten

Zo stonde wij op grote evenementen zoals de LXRY fair in Amsterdam, gaven we workshops op universiteiten, spraken we bij Berendsen textiel de internationale accountmanagers in het Engels toe, leerde we de OR van de Rabobank dat ook hun baas kan jokken, leerden we docenten aan een HBO om te gaan met liegende pubers, en trainden we advocaten,ters en mediators zélfs voor hun verplichte studiepunten, en kwamen ook politiepersoneel, marechaussee en douanepersoneel bij ons op cursus.

Wat voor workshop leugendetectie of één of twee daagse training gaan we voor jou organiseren?