Jeroen Ketelaars MA, MI

Mediator en Leugendetectie expert

Jeroen Ketelaars MA, MI

Jeroen Ketelaars is oprichter van het Nederlands Conflictinstituut. Hij studeerde conflictmanagement en is opgeleid als mediator bij arbeidsconflict, zakelijk conflict en echtscheiding. Daarnaast is hij leugendetectie expert.

Jeroen is als mediator ingeschreven bij de registers van het MfN, ADR en NMv met accreditaties in:

  • familie mediation

  • arbeid mediation

  • business mediation

Als conflictpsycholoog, zet hij zijn expertise met name binnen de operationele omgeving van organisaties in bij arbeidsconflicten, gedoe in directies, reorganisaties en zakelijke geschillen, naast de ondersteuning en coaching van HR professionals en opleiding van mediators.

Naast organisaties en arbeidsgeschillen begeleidt hij veel echtscheidingen. Dit zijn emotionele conflictsituaties, waar mensen anders dan in organisatie bij alles wat ze doen hoofdelijk aansprakelijk zijn. Ook begeleidt Jeroen online scheidingen, zélfs tot ver over de grens.

Jeroen wordt als leugendetectie expert in Nederland, Europa, maar regelmatig ook daarbuiten geconsulteerd voor het oplossen van problemen, bij georganiseerde diefstal, fraude, seksuele intimidatie, arbeidsconflicten, wantrouwen en verdwijning van personen en geeft hij workshops leugendetectie aan organisaties die een leuke ervaring willen.

Lees hier meer over zijn workshop leugendetectie