STRATEGISCHE INTERVIEWTECHNIEKEN

Strategische interviewtechnieken

Datum: 24 maart

Bel voor meer informatie naar: 085 06 07 801


WAT IS STRATEGISCH INTERVIEWEN?

Deze technieken worden onder andere gebruikt door succesvolle advocaten. Op welke wijze gebruik je strategie in je interview? Welke strategieën zijn er mogelijk? Op deze vragen krijg je antwoord in deze training.

HOE KOM JE OVER BIJ DE ANDER?

We beginnen deze dag met de achtergronden van menselijk gedrag en hoe jij bij de ander overkomt. Indien je anders overkomt dan dat je zou willen leer je ook hoe je dit kunt aanpassen.

WETENSCHAPPELIJKE BASIS VOOR BEÏNVLOEDING 

Hoe kun je je gesprekspartner beïnvloeden door operante conditionering te gebruiken tijdens je gesprekken? Wat doet warmte en competentie niveau in een gesprek? Is het mogelijk om de 4 bekrachtigers van operante conditionering effectief in te zetten in je communicatie?

Hieronder zie je een afbeelding van de vormen van operante conditionering

WAT LEER JE NOG MEER?

We gaan het hebben over doelen in een vraagstelling verwerken en de ander een reden geven om naar jou vraag te luisteren. Je leert hoe je vragen kunt labelen, hoe je beïnvloedingsmethodieken kunt toevoegen en hoe je complimenten in een vraag kunt verwerken.

Tenslotte hebben we het over motiverende gespreksvoering om iemand die liever niet wil praten hier toch toe te motiveren.

De investering voor deze trainingsdagen is € 695,- excl BTW en incl. trainingsmaterialen en lunches.

Bel voor meer informatie meteen naar: 085 06 07 801

Of neem contact op via email : info@conflictinstituut.nl