Financieel scheidingsexpert René Springintveld

René Springintveld

René is als financieel expert en planner aangesloten bij het Nederlands Conflictinstituut. Als financieel expert kan hij een belangrijke rol spelen in het oplossen van conflict. René kan mensen in een echtscheiding of arbeidsconflict ondersteunen in het helder krijgen van de financiële gevolgen die er vaak debet aan zijn dat mensen zich ingraven in het conflict, omdat de werkelijkheid onduidelijk is.

Door een ander licht op de zaak te laten schijnen, ontstaat de rust die nodig is om samen tot gesprek te komen en vandaaruit tot oplossingen. Financiële planning levert in combinatie met bemiddeling of mediation meestal betere en meer werkbare afspraken op dan wanneer advocaten het conflict escaleren en de financiële kant onderbelicht laten. Zij richten zich vaak uitsluitend op de kantonrechtersformule of afkoopsom, maar heeft u wel eens bedacht hoeveel belasting daar van af gaat?

René ondersteunt meerdere mediators en advocaten bij moeilijke echtscheidingen en alles wat bij een echtscheiding binnen het familierecht mogelijk is op financieel gebied en planning.